Bitcoin kunne ikke overleve uten andre kryptomynter

Bitcoin er på randen av å gå krypto med store selskaper som PayPal tar det ombord, det er ikke rart at den digitale mynten stiger i øynene til hverdagslige mennesker. Kryptovalutaens nylige forsyningsmangel ble rapportert å ha vært hovedsakelig på grunn av Paypals støtte.

Det virket ikke tydelig for hvert øye at mangel på forsyning var uunngåelig, men det var på grunn av myntenes endelige tilbud. Da den digitale mynten ble opprettet, var den ment å erstatte reservevalutaen, men dette er ikke mulig. I følge Pantera Capitals-sjef Dan Morehead kjøpte PayPal-kunder 70% av BTC, noe som førte til en forsyningsklemme.

Bitcoin kunne ikke gå mainstream

Kryptovaluta alene er ikke i stand til å gå mainstream. Hvis hele verden brukte Bitcoin blockchain, ville det bli dysfunksjonelt. Hvis kryptovalutaen var vanlig, ville det skje 700 milliarder kjøp hvert år.

Selv om mynten vokser, vokser den ikke i det nødvendige tempoet for å se endringen som kan okkupere verden som går i krypto. Hvis Bitcoin skulle gå ordinært, måtte den behandle 13194 444 transaksjoner hvert 600 sekund, noe som er umulig.

Mynten er begrenset til 7 GB data, og blockchain er begrenset til 300 GB. For at kryptovalutaen skal fungere bra, må den legge til hele blockchain igjen etter 43 dager. Ikke alle kryptovalutaer opererer på samme blockchain, men de er begrenset uansett hvordan du ser på det.

Sannheten er at Bitcoin er avhengig av at andre digitale mynter fungerer for å overleve, og i sin tur trenger alle mynter hverandre.

Land må kryptere

Det er ingen overraskelse at land har tatt på seg å lage sine digitale valutaer i stedet for bare å vedta Bitcoin. Kina fikk den kinesiske digitale yuanen til å holde seg foran spillet, og deres valg har belønnet dem ettersom pengene allerede har opplevd over 4.000.000 transaksjoner.

ConsenSys, en fransk bank, skal lansere en egen digital valuta i Frankrike. Mens andre land som Libanon, India, Mongolia, Sveits og USA alle har banker som går krypto og tillater folk å kjøpe, selge og bytte krypto.

Flere land vurderer det beste trekket, med mange som bare velger å endre sine tradisjonelle banktjenester. Regjeringer må kanskje tenke igjen om deres tilnærming for å sikre at de gir rom for vekst i kryptoindustrien.

Det er ikke nok lenger for land å spille på Bitcoins og Ethereums vekst. De må vurdere å opprette kryptovaluta eller sørge for at alternativene som forbrukerne har, er så brede som mulig.

De 5 beste spillerne

Ifølge Coin Market Cap er de fem beste myntene for øyeblikket Bitcoin, Ethereum, XRP, Tether og Bitcoin Cash. Bankene må adoptere disse fem myntene for å sikre fortsatt vekst av Bitcoin.

Det er ikke nok for bankene å adoptere Bitcoin og Ethereum alene. For at kryptovaluta skal være vanlig, er det absolutt ikke nok å øke Bitcoins popularitet alene fordi det kan bety slutten på den digitale mynten.